Μπέττυ Μαγγίρα για παίκτες ριάλιτι και Instagramers: «Τους παίρνουν για κράχτες στο θέατρο, γιατί τους νοιάζουν τα ταμεία»

Μπέττυ Μαγγίρα για παίκτες ριάλιτι και Instagramers: «Τους παίρνουν για κράχτες στο θέατρο, γιατί τους νοιάζουν τα ταμεία»

«Μπορεί να έχουν και ταλέντο. Αυτό θα το δεις στις πρόβες», είπε η παρουσιάστρια

Άνοιξε συζήτηση στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» γύρω από τους παίκτες ριάλιτι και τους Instagramers που «εισβάλλουν» στον χώρο της υποκριτικής και το σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η κουβέντα έγινε με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Μακαλιά και όταν στράφηκε στο θέατρο, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε τη σχετική ερώτηση στον καλεσμένο της, με εκείνον να απαντά: «Όταν ο άλλος έχει πραγματικά κάτι να πει, είμαι υπέρ. Όταν είναι απλώς θέμα αριθμών και τηλεθεάσεων, είμαι κατά».

«Οι θεατρικοί παραγωγοί το έχουν αυτό. Επειδή τους νοιάζουν και τα ταμεία, πολλές φορές αυτούς τους ανθρώπους τους επιλέγουν ως κράχτες, κακά τα ψέματα. Κράχτης, δηλαδή ότι παίζει ο τάδε εκεί, πάμε να τον δούμε» σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα, παίρνοντας τον λόγο, με τον Δημήτρη Μακαλιά να συμφωνεί: «Υπάρχουν παραγωγοί που το ζητάνε. Λένε: φέρε μου έναν άνθρωπο που να έχει μεγάλη απήχηση στα social media».

«Έχουν αλλάξει λίγο οι κράχτες νομίζω. Πλέον μετράνε οι followers, τα realities και τα λοιπά. Παλαιότερα ήταν το πόσο καλός ήσουν στη δουλειά σου. Μου ‘χει τύχει να ακούσω αντίστοιχα πράγματα αλλά αν τα «λέει» ο άλλος και γουστάρει, μαζί του. Δεν πάει να έχει και 5 εκατομμύρια followers» τόνισε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

«Μπορεί να έχουν και ταλέντο. Αυτό θα το δεις στο θεατρικό κάνοντας πρόβες» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.