Τσιμτσιλή για τις εξελίξεις στο Survivor: «Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε»

Τσιμτσιλή για τις εξελίξεις στο Survivor: «Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε»

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει στο παιχνίδι»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο Survivor και μάλιστα αυτό είναι κάτι που θα το δούμε άμεσα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε και για το σοκ που έπαθε η τραγουδίστρια όταν έγινε η αποκάλυψη του ειδυλλίου μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα.

«Η σχέση που είχαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν πολύ ζεστή, ήταν σε μια πολύ ωραία φάση της σχέσης τους. Η Ελευθερία όταν έγινε η αποκάλυψη, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, σοκαρίστηκε και πραγματικά σκέφτηκε μήπως δεν θα έπρεπε να μπει στο Survivor, γιατί όποια διαφορά έχει να λύσει με τον Μάριο Πρίαμο θα πρέπει να γίνει σε πανελλαδική εμβέλεια.

Ωστόσο, επειδή υπάρχει μια συγκεκριμένη ανάγκη για την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει, δεν μπορεί να κάνει πίσω και θα μπει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μπορεί να έχει ήδη φύγει ή να φεύγει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.