Πυρ και μανία ο Μπο για τα φιλιά Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star: «Δεν σεβάστηκαν τίποτα»

Πυρ και μανία ο Μπο για τα φιλιά Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star: «Δεν σεβάστηκαν τίποτα»

Ο μέχρι πρότινος σύντροφος της αθλήτριας θεωρεί ότι οι ερωτικές φήμες δεν βγήκαν τυχαία

Πυρ και μανία είναι ο Μπο με την μέχρι πρότινος κοπέλα του, Καρολίνα και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για ερωτικές πειπτύξεις της με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε και για το τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε την σύντροφό του, την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Μπο είπε στη συνέχεια: «Η λογική λέει να μην το κάνεις, αλλά έδωσα το λόγο μου και δεν τον αθετώ ποτέ. Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα».

Μετά την προβολή του τρέιλερ, ο Μπο είπε: «Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα».