Μπο για τη σχέση Καρολίνας – Μάριου στο Survivor: «Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω»

Μπο για τη σχέση Καρολίνας – Μάριου στο Survivor: «Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω»

«Το διαχειρίστηκα, όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση», είπε ο τραγουδιστής

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ήταν καλεσμένος σήμερα ο Μπο. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor.

«Το διαχειρίστηκα, όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Πολλοί φίλοι μου έλεγαν να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κρυφτώ, να μην μιλήσω. Νομίζω πως οτιδήποτε μας συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, όπως θα το αντιμετωπίζαμε κανονικά.

Το καλό σε αυτή την κατάσταση ήταν ότι γνώρισαν, ξαναθυμήθηκαν τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα κάτι ή έχασα κάτι. Δεν το βάζω καν σε αυτή την κατηγορία. Απλά, εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν, κατάλαβαν κάποια πράγματα;», είπε αρχικά ο Μπο.

Σε ερώτηση αν έχει συγχωρήσει τη Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Μπο απάντησε: «Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρήσεις κάποιον πρέπει να νιώσεις κακία. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Έγινε, πέρασε, δεν ακούμπησε».