Σταματίνα Τσιμτσιλή για Survivor: Αν αυτό με τον Μάριο και την Καρολίνα είναι στημένο, είναι τραγικό

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Survivor: Αν αυτό με τον Μάριο και την Καρολίνα είναι στημένο, είναι τραγικό

«Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει νούμερα»

Tο νέο… ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο Survivor All Star έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις καθώς η παίκτρια του ριάλιτι, ήταν γνωστό ότι ήταν σε σχέση με τον Μπο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» το Σαββατοκύριακο και σχολίασε το τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor All Star, όπου φαινόταν η κρυφή συνάντηση της αγαπημένης του με τον άλλοτε φίλο του σε καλύβα στη ζούγκλα...

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μπο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την έκπληξή της για τη στάση του τραγουδιστή και είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι στημένο, είναι τραγικό».

«Κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο, είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις, όπου λέει “την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είμαι μαζί, δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος; Από τη μια είναι η συνέπεια σε αυτόν που έχει κλείσει, αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ

    ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ Α Ν ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ?? Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ! Σ Φ Α Ζ Ο Ν Τ Α Ι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ''ΠΑΙΚΤΕΣ'' ΜΙΑΣ Γ Ε Λ Ο Ι Α Σ ΚΑΙ Α Ν Ο Σ Τ Η Σ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ...! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ , ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ...ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ Ε Ξ Ο Ρ Γ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ5.000 ΜΕΧΡΙ 10.000 (!!!) ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! Α Π Λ Η Σ Τ Ι Α , Ι Ν Τ Ρ Ι Γ Κ Ε Σ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Φ Α Ι Ν Ο Μ Ε Ν Ι Κ Α ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ , ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!Ν Τ Ρ Ο Π Η ΚΑΙ Α Ι Σ Χ Ο Σ !

Παρακαλούμε περιμένετε ...