Survivor – Άνω κάτω οι Μαχητές: «Γιατί δεν το είπες αυτό στην καλύβα;»

Survivor – Άνω κάτω οι Μαχητές: «Γιατί δεν το είπες αυτό στην καλύβα;»

«Δηλαδή βρίσκονται με τα παιδιά και μιλάνε περί ανέμων κι υδάτων;»

Τον λόγο στον Κρις Σταμούλη έδωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor για να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Καρολίνας Καλύβα. Ο παίκτης ανέφερε πως πιστεύει πως έπαιξαν ρόλο οι κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο και τα λεγόμενά του έφεραν αντιδράσεις.

«Έπαιξε ρόλο το αγωνιστικό κριτήριο, αλλά και το θέμα των συναντήσεων της Καρολίνας και της Μαριαλένας με την κόκκινη ομάδα. Συμφωνώ με όσα είπε ο Νίκος για τις συναντήσεις. Είναι ζευγάρι η Μαριαλένα κι ο Σάκης κι είναι φυσικό να θέλουν να βρεθούν, αλλά υπάρχουν κι αρνητικές συνέπειες. Το ένα παραπάνω πλεονέκτημα που θα έχει κάποιος θα σηματοδοτήσει την νίκη ή την ήττα του… Επίσης μπορεί να δημιουργούνται κάποιες στρατηγικές μεταξύ αυτών των παικτών. Δηλαδή βρίσκονται με τα παιδιά και δεν συζητάνε τίποτα άλλο; Μιλάνε περί ανέμων κι υδάτων;» δήλωσε αρχικά ο Κρις Σταμούλης στο Survivor.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν κάνει στρατηγική κι ότι κάποιοι δεν έχουν δυναμική και το ρίχνουν εκεί. Επιπλέον τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο κι η Καρολίνα Καλύβα του ζήτησαν τον λόγο που δεν τις προσέγγισε για να τις πει τους προβληματισμούς του και το έκανε ενώπιον όλων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.