Σάκης Αρσενίου για Survivor: Δεν είναι «All Star» με τους πιο κουτσομπόληδες και πιο τρολ παίκτες

Σάκης Αρσενίου για Survivor: Δεν είναι «All Star» με τους πιο κουτσομπόληδες και πιο τρολ παίκτες

«Λείπουν πάρα πολύ καλοί παίκτες: ο Ντάνος, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Κόρο. Είναι απλώς ένα μιξ παλιών παικτών»

Στη μουσική του πορεία, τον γάμο τους και το «Survivor All Star», ως παλιός παίκτης, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχω βγάλει χρήματα, αλλά έχω χαλάσει και πολλά, γιατί αυτή η δουλειά δεν είναι μόνο του "πάρε", είναι και του "δώσε". Τα χρήματα που παίρνεις, τα δίνεις για να είσαι στο προσκήνιο, να κάνεις κάποιες εμφανίσεις, να ντυθείς ωραία» είπε αρχικά αναφερόμενος στην καριέρα του ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Λαμπρινής. «Ο πολιτικός γάμος κράτησε 45 δευτερόλεπτα. Μπήκαμε, υπογράψαμε και φάγαμε οικογενειακά. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά την πατήσαμε. Στην αρχή έλεγα "χαλαρά και όπως πάει" και πήγε. Οι πρώτοι 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης ήταν λίγο ζόρικοι, αλλά τώρα μια χαρά», δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο «Survivor All Star», τονίζοντας ότι ο λόγος που δεν πήγε, είναι το παιδί του, που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό. «Δεν θα πήγαινα, γιατί περιμένω το παιδί μου. Δεν είναι All Star Survivor. Τι σημαίνει All Star; Οι καλύτεροι παίκτες. Ούτε οι πιο κουτσομπόληδες, ούτε τα πιο τρολ, ούτε οι πιο μανουριάρηδες. Λείπουν πάρα πολύ καλοί παίκτες: ο Ντάνος, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Κόρο. Είναι απλώς ένα μιξ παλιών παικτών», είπε κλείνοντας.