Γιώργος Κιμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες

Γιώργος Κιμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον σάλο με τις καταγγελίες σε βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά παραχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης. Ο ηθοποιός, με αφορμή την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, μίλησε στην ιστοσελίδα Thessculture.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξή του που αναμετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Κιμούλης αναφέρθηκε στην πλοκή και τα μηνύματα του έργου χωρίς να κάνει καμία άμεση αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του και στη δικαστική διαμάχη με τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης:

«Ουσιαστικά το έργο μιλάει για το ότι κανείς δε μπορεί να κρύψει το παρελθόν του και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από ‘κει και πέρα, ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μία πολύ σημαντική κοινωνική θέση κι έτσι ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν στο να κάνουν μια καριέρα.

Χώνονται στην καριέρα, μέσα σε αυτό το κυνηγητό και όσο χώνονται τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό όμως το καταλαβαίνει κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν είναι πια αργά. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα.

Όσο κι αν προσπαθούμε να κρύψουμε το παρελθόν μας και τις πράξεις μας, δεν τα καταφέρνουμε στο τέλος. Αυτά εμφανίζονται και τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο. Πιστεύουμε, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, ότι όταν θα αποκτήσουμε μία σημαντική κοινωνική θέση, τότε θα μας αγαπήσουν οι άλλοι. Οι άλλοι θα μας αγαπήσουν για κάτι που έχουν δει σε εμάς, το οποίο έχει να κάνει με αυτό που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε».