Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν άνανδρο αυτό που έκανε»

Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν άνανδρο αυτό που έκανε»

«Αυτό το στιλ, ότι "είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες, χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου" είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ»

Ξέσπασε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor Περικλής Κονδυλάτος κατά του Νίκου Μουτσινά για την συμπεριφορά του απέναντί του στη εκπομπή του, τονίζοντας πως «ήταν άνανδρο αυτό που έκανε».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι «ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα. Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση. Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ, ότι "είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες, χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου" είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ».

1
σχόλιο
  1. avatar Νικος Καλογεροπουλος

    Κατι μου θυμιζει αυτος ο τυπος, α το βρηκα τη φτερου εξω απο του μπακακου,παλια ωραια?χρονια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...