Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά»

«Η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο να συνεχίζει να ζει»

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Ρούλα Κορομηλά και λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της δεύτερης.

«Αυτό που δεν ήξερε πολύς κόσμος είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της. Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε λίγο και την εικόνα» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή στο «TV Stars Παρουσιάστε» στον Alpha, δούλευε από πίσω συμβουλευτικά για τις παραγωγές. Δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της, δεν ένιωθε άνετα με όλο αυτό».

«Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά, που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει, κι απ’ την άλλη όμως η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο να συνεχίζει να ζει, που ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Η Ρούλα άνοιξε τον δρόμο για όλες μας. Είδες που της έλειπε η αγάπη; Μπορεί να ένιωθε και μόνη σε όλο αυτό» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...