Ρούλα Κορομηλά για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Νιώθω οργή και απογοήτευση – Πλήρωνα και τα ενοίκια

Ρούλα Κορομηλά για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Νιώθω οργή και απογοήτευση – Πλήρωνα και τα ενοίκια

«Ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει», τόνισε η παρουσιάστρια

Πραγματικά συγκλονισμένη και οργισμένη είναι η Ρούλα Κορομηλά με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Μιλώντας στο Live News του Mega η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη και τόνισε: «Ό,τι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει». Επιπλέον η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε την αγανάκτηση της με την εν γένει κατάσταση της κακοποίησης παιδιών, όπως σημειώνεται τον τελευταίο καιρό από την επικαιρότητα.

Νωρίτερα σήμερα με ανάρτησή της στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε ότι πλήρωνε τα ενοίκια του κτηρίου της δομής και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση», έγραψε στα social media.

Η πρώτη καταγγελία έγινε τον Αύγουστο στον Συνήγορο του Πολίτη, κρίθηκε σοβαρή και η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Ακολούθησε εκείνη για σεξουαλική κακοποίηση.

Την ίδια στιγμή παιδιά που έζησαν στην Κιβωτό κάνουν λόγο για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες που μοιάζουν με βασανιστήρια, παιδική εργασία και εκμετάλλευση, έλλειψη τροφής.