Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι ζόρι να διαβάζω άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει αυτό»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι ζόρι να διαβάζω άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει αυτό»

Η παρουσιάστρια μίλησε για απωθημένα και δουλειές που ακόμη δεν έχει κάνει

Για την μέχρι τώρα εμπειρία της ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, την επικαιρότητα, αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ήθελα να το κάνω. Τον καιρό που δεν δούλευα, ή έκανα ελάχιστα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν, έλεγα θα μπορούσα να το κάνω», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα ερωτώμενη για το πώς βιώνει την παρουσίαση στην πρωινή ζώνη. Αναφορικά με την σκληρή επικαιρότητα που καλούνται να καταπιαστούν οι εκπομπές τα τελευταία χρόνια, εξηγεί πως η ομάδα της επέλεξε να μην ακολουθήσει αυτή τη γραμμή: «Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό».

Μιλώντας για απωθημένα και δουλειές που ακόμη δεν έχει κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα δηλώνει: «Βραδινό show έτσι όπως το θέλω εγώ, δεν έχω κάνει», ενώ σε ό,τι αφορά την υποκριτική εξηγεί, πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις, ωστόσο αυτό που έχει υποσχεθεί στον εαυτό της, είναι να μην κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα. Στην ερώτηση εάν παρακολουθεί άλλες εκπομπές, δηλώνει πως δεν έχει χρόνο μέσα στην ημέρα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων: «Εάν έχω λίγο χρόνο, θα δω τον Νίκο Μουτσινά, που μου φτιάχνει τη διάθεση».