Γιατί θύμωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη τηλεοπτικά»

Γιατί θύμωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη τηλεοπτικά»

«Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή»

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου. Αρχικά η διαφωνία έλαβε χώρα ανάμεσα στον εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη και τον Ανουάρ Μπάκρι.

Όταν όμως η παρουσιάστρια του Alpha επιχείρησε να φέρει μια ηρεμία στην σύνδεση, τα πράγματα έφυγαν εκτός ελέγχου και υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει άρον άρον την συνομιλία με τον Ανουάρ Μπάκρι. «Σας παρακαλώ! Σας παρακαλώ! Το σταματάω εδώ, δεν θα το συνεχίσω… Δεν θα το συνεχίσω… Δεν υπάρχει λόγος».

«Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά! Δεν υπάρχει λόγος. Ευχαριστούμε. Στέφανε, όχι, δεν θέλω τώρα να πούμε κάτι! Βλέπεις τι γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά, εμφανώς εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή και όλο αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο που συνέβη τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να ήταν, θα διακόπταν την σύνδεση. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή».

«Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους. Από την άλλη υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση για αυτό από την ίδια την πρεσβεία άρα εμείς δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή βγαίνει και κάνει ένα τεράστιο σόου, χτυπάει, φωνάζει και αναστατώνει ψυχούλες παιδιών που ήδη είναι αναστατωμένες επειδή απλά για κάποιο λόγο υποστηρίζει ότι είναι κάποιος και θέλει λίγη δημοσιότητα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνου του Alpha.