Αγγελόπουλος για Κατσούλη: «Κύριε Ελέησον, ούτε τον γνωρίζω ούτε με γνωρίζει προσωπικά»

Αγγελόπουλος για Κατσούλη: «Κύριε Ελέησον, ούτε τον γνωρίζω ούτε με γνωρίζει προσωπικά»

Τι είπε ο Ντάνος για το θέμα που δημιουργήθηκε και με τον Γιάννη Σμαραγδή

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να απαντήσει στις συζητήσεις που έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες γύρω από όνομά του.

Ο πρώτη παίκτης του Survivor μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει αναφέρει πουθενά ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.

«Το πρώτο που μου βγαίνει είναι Κύριε ελέησον. Συγγνώμη με όλο το σεβασμό σε αυτό το οποίο λέω, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των λεγομένων και των δηλώσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιδί, ο Σάκης Κατσούλης, ανοίγει εμμέσως ένα διαφορετικό διάλογο. Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει προσωπικά. Είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε ότι κάτι είπε. Δεν συνηθίζω να μιλώ για ανθρώπους, που δεν γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν γνωρίζω το σκεπτικό τους. Βλέπω ότι ο ίδιος κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλού, αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξηγώντας το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέχεια επισήμανε πως ποτέ δεν έχει δηλώσει ότι θα υποδυθεί τον Καποδίστρια στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, παρά μόνο ότι θα συμμετέχει σε κάποιες άλλες παραγωγές. «Έχω εκπλαγεί, με θλίψη αντιμετωπίζω αυτό που δημοσιεύεται. Καλό θα είναι κάποιος να τοποθετηθεί» είπε μεταξύ άλλων.