Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα»

Το σχόλιο του για τον Σάκη Κατσούλη

Εξιτήριο πήρε μετά την επέμβαση στο διάφραγμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για ακόμα μια φορά για το Survivor.

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα γιατί απαιτούν και κάποιο χρόνο αποθεραπείας. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να με ντουμπλάρουν. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη» αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση για φημολογούμενο ραντεβού του με την παραγωγή για το All Star Survivor.

«Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ» είπε τέλος για τον πρώην παίκτη του Survivor με αφορμή τη δήλωσή του ότι το Survivor δεν χρειάζεται coaches, μετά τις φήμες ότι αυτός θα ήταν ο ρόλος του Ντάνου στο Survivor All Star.