Γιάννης Μπέζος: Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό «άνοιγμα»

Γιάννης Μπέζος: Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό «άνοιγμα»

«Θέλει προσοχή, η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά»

Για το θέατρο, την τηλεόραση, τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει και τη νέα γενιά ηθοποιών, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός θα βρεθεί φέτος σε έναν νέο ρόλο καθώς θα αναλάβει την παρουσίαση μίας μουσικής εκπομπής.

«Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή "δωματίου", με τραγούδια που θα ήθελαν να πουν καλεσμένοι και δεν έχουν πει μέχρι τώρα» εξήγησε μιλώντας στο Mega και συμπλήρωσε πως δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική η εκπομπή όσο ήταν άλλες ανάλογες στο παρελθόν, για να μη «μένουμε στα ίδια και τα ίδια».

Ο Γιάννης Μπέζος, που φέτος δεν θα βρίσκεται σε κάποια σειρά στην τηλεόραση, είπε ότι δεν ήταν δύσκολη η απόφαση: «Δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο στην τηλεόραση» λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πλήθος νέων σειρών που φέτος θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση, σχολίασε: «Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό "άνοιγμα". Και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Θέλει προσοχή, η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά».

Ο ηθοποιός είπε πως δεν είναι θετικός σε ένα σίκουελ παλιάς σειράς, και δηλώνει ευγνώμων και χορτασμένος. «Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας.

Αναφορικά με τη νέα γενιά ηθοποιών, λέει: «Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν». «Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, τις συμβουλές δεν τις ακούει κανείς» λέει με το γνωστό του ύφος ο Γιάννης Μπέζος και προσθέτει ότι οι νέοι άνθρωποι παραδειγματίζονται από τις πράξεις μας.