Γιάννης Μπέζος: Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί, αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν

Γιάννης Μπέζος: Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί, αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν

«Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους»

Έξω από τα δόντια τα είπε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Αποκλείεται κάποιος να μιλήσει στο κινητό σε παράστασή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση θεατής μου να έχει έλλειψη παιδείας, εκτός αν ήρθε από σπόντα..» είπε για το κοινό του που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μιλώντας για την ενασχόλησή του με το θέατρο, είπε ότι «ήταν δύσκολο όταν έχασα τους γονείς και έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Τα άλλα επαγγέλματα δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο, η δική μας δουλειά δεν είναι κανονική. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας. Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί. Αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους. Όταν είσαι νέος είσαι πιο εκρηκτικός, αν δεν είσαι, κάτι δεν πάει καλά. Και όσο μεγαλώνεις, αν παραμένεις εκρηκτικός, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Και οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους, γιατί γίνονται γελοίοι. Αυτό είναι δείγμα γελοιότητας, είναι σαν καρνάβαλοι, αυτά είναι φαιδρά πράγματα».

Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε κλείνοντας: «Στο “μύλο” του metoo δεν πρέπει να ρίξουμε άλλο νερό.... Δεν με ενδιαφέρει να δω παλιές μου δουλειές στην τηλεόραση. Είναι παλιά ρούχα που δεν τα φοράω πια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...