Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε»

Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε»

Απάντηση στις δηλώσεις που είχε κάνει ο δημοφιλής ηθοποιός για τον κωμικό συνάδελφο του

Απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Μάρκο Σεφερλή σε παλαιότερη εκπομπή στον Alpha, έσωσε ο κωμικός ηθοποιός σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει, ούτε στο θέατρο, ούτε κάπου αλλού», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, ερωτηθείς σχετικά, αποδίδοντας άλλα κίνητρα στον Λάκη Λαζόπουλο για την δήλωσή του, λέγοντας:

«Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο και ένα χειμερινό, το Περοκέ. Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».