Μαρία Αντωνά για την παρουσία του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor: Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου

Μαρία Αντωνά για την παρουσία του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor: Δεν ήταν το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου

Έστειλε τις ευχές της για τον αποψινό ημιτελικό στον αγαπημένο της

Μπορεί να παρότρυνε τον σύντροφό της να πάει στο Survivor, όμως δεν αποδείχθηκε ηα καλύτερη περίοδος για την Μαρία Αντωνά με τη φυγή του Άρη Σοϊλέδη στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. Το παραδέχτηκε η ίδια, μιας και απόψε  είναι ο ημιτελικός και με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, παράλληλα έστειλε τις ευχές της στον αγαπημένο της.

«Έφτασε ο καιρός… Καιρός που πέρασε δύσκολα για εμένα… Αν και άνθρωπος των media γνωρίζοντας πως λειτουργεί τηλεοπτικά ένα προϊόν, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την (υπέρ) έκθεση, πήραμε από κοινού την απόφαση ο Άρης φέτος να συμμετέχει στο survivor.

Αντιμετώπισα συνέπειες όπως απόσταση, μοναξιά, αποχωρισμό αλλά χωρίς καμία σκέψη ενθάρρυνα τον Άρη να το κάνει γιατί ήξερα τις αθλητικές του επιδόσεις που πλέον έχετε δει και ξέρετε κι εσείς ότι θα ήταν αυτές που θα τον οδηγούσαν σήμερα μέχρι εδώ.

Άλλωστε δίπλα στον Άρη πάντα ήμουν ένα κορίτσι που ήθελα να τον βλέπω να πετυχαίνει να χαίρεται να γελάει και να είναι ευτυχισμένος, ήταν μέρος της ευτυχίας μου. Ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και αν με ρωτάτε η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης είναι να βλέπεις τον άνθρωπο σου να επιτυγχάνει, ποσό μάλλον όταν έχει περάσει τόσο δύσκολα στην ζωή του!

Δεν ήταν ομολογώ το καλύτερο 6μηνο της ζωής μου διότι μπήκα στην διαδικασία να κρατήσω στα χέρια μου ότι πιο πολύτιμο έχω, την ίδια μου την σχέση, την οικογένεια μου… Να υποστηρίξω και να δικαιώσω αυτό το παιδί σε όλα, σε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε που πολλές φορές μέσα σε αυτά ήμουν κι εγώ ονομαστικά…

Και όλα αυτά μπροστά σας καθημερινά μέσω της τηλεοπτικής μου συμμετοχής είδα κι εγώ μαζί με εσάς και άκουσα πράγματα και καταστάσεις τρομερά πληγωτικές, χωρίς εγώ να πληγώσω κανέναν αντίστοιχα. Και πάνω από όλα… μόνη μου.

Σήμερα όμως δεν θα είμαι μόνη μου, έτσι σαν βράχος θα σταθώ δίπλα του μαζί με όλους εσάς που ήσασταν η δίκη μου δύναμη και το δικό μου χαμόγελο για να τον καμαρώσουμε και να τον χειροκροτήσουμε… Όλοι μαζί για όλα όσα πέρασε και ξεπέρασε και μαζί με αυτόν κι εγώ! Σας Αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα.. Καλή επιτυχία αγάπη μου», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)