Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε να του κάνω τατουάζ»

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε να του κάνω τατουάζ»

«Απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα "θέλω λίγο χρόνο"»

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο tatoo artist μίλησε για την σχέση με την πρώην σύντροφο του, Κάτια Ταραμπάνκο και το άδοξο τέλος της λόγω τρίτου προσώπου όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος υποστήριξε πως «δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Ήμασταν μαζί γύρω στις 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα «θέλω λίγο χρόνο». Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαστε και θα τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες, όμως, έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις, έχεις δείξει τα μονόπετρα που σου είχε δώσει η μάνα μου. Εγώ δεν θα έβγαινα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι αν δεν με πρόσβαλλε η κίνηση της».

«Είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει ο ένας από τον άλλον κάποιο χρόνο. Σε αυτό τον χρόνο υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε όσο καιρό ήμασταν μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή… Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα όταν ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ για τατουάζ».

«Ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι και το συζητούσαμε, είχε γυρίσει και η Κάτια από δουλειές οπότε τον γνώρισε από μένα. Φεύγει αυτό το παιδί, όλα καλά, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και σκάει ένα τηλέφωνο μια μέρα από εκείνον. «Θέλω να σου ζητήσω ένα συγνώμη» μου είπε και πραγματικά τον παραδέχθηκα. Του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα το είχα κάνει» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Ζητάω και γω, τώρα, συγνώμη και αυτός που ακούει θα καταλάβει γιατί το κάρμα είναι κάρμα και δεν αλλάζει».