Μπιμπίλας για Ρουβά και τις δηλώσεις για Λιγνάδη: Έχει εκτεθεί κι αυτός και πολλοί άλλοι

Μπιμπίλας για Ρουβά και τις δηλώσεις για Λιγνάδη: Έχει εκτεθεί κι αυτός και πολλοί άλλοι

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ θεωρεί ότι τέτοιες τοποθετήσεις είναι ανεπίτρεπτες

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε τηλεφωνική σύνδεση και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνιζε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα πρέπει να ψάξει καλύτερα το θέμα και πως εκτέθηκε με όσα είπε. Παράλληλα, είπε ότι πιστεύει στο τεκμήριο της αθωότητας, όμως «εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες».

«Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί με τις δηλώσεις του, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σαν να είναι στο πλάι αυτού που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν, υπερασπίζομαι το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του Ρουβά, που πρέπει να το ψάξει καλύτερα. Δεν γίνεται τόσο καιρό να κάνουμε όλοι τόσες μάχες για να βγει η αλήθεια και τώρα να βγαίνουν τόσοι άνθρωποι και να εκφράζουν όλη αυτή την αγάπη».

Υπενθυμίζεται, πως ο Σάκης Ρουβάς μίλησε το Σάββατο (12/2) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων, είπε για τον Λιγνάδη πως «όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση».

3
σχόλια
 1. avatar “Σοβαρές””

  δηλώσεις ο Μπιμπίλας...

 2. avatar AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ''ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ'' ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ..! ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ Η' ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ...! ΠΩΣ ΟΜΩΣ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ'' ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ''ΛΑΤΡΕΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ..! ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΌΥΜΕΝΟΥΣ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ'' ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Τ Ι ΥΠΟΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..! Ε Ι Δ Ω Λ Ο Λ Α Τ Ρ Ε Ι Α ΣΚΕΤΗ....!

  1. avatar Που

   η θεοποίηση του Ρουβά στην προκειμένη περίπτωση; (Δεν λέω πως είμαι υπέρ "θεοποίησής" του) Η Ακρίτα επιτέθηκε για ασήμαντο λόγο, κατά την γνώμη μου. Για να ξέρουμε τι λέμε. Σε μερικά θέματα μπορεί να έχει δίκιο. Σε αυτό, νομίζω ότι υπερβάλλει. Η δικαιοσύνη ας κρίνει (Λιγνάδη...)

Παρακαλούμε περιμένετε ...