Σίσσυ Χρηστίδου: Δέχομαι κατάρες στα social media για την άποψη του Σάκη Ρουβά

Σίσσυ Χρηστίδου: Δέχομαι κατάρες στα social media για την άποψη του Σάκη Ρουβά

Η παρουσιάστρια διαχώρισε τη θέση της από αυτήν του τραγουδιστή που δήλωσε ότι συμπονά τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην χθεσινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με την παρουσιάστρια του Mega να διαχωρίζει και να διευκρινίζει σήμερα τη δική της προσωπική θέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστά πως «θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου».

«Θέλω να διευκρινίσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι άλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά, όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης, αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα, θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση» είπε αρχικά.

«Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμαι ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα, γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της και πρόσθεσε: «Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη».

Κλείνοντας τόνισε, ότι «αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση, που δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει, όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά, θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζεται, γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...