Survivor-Γιωρίκας Πηλίδης: Ο λόγος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor-Γιωρίκας Πηλίδης: Ο λόγος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

«Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Κατσαούνη»

Για τη συμμετοχή του στο Survivor μίλησε ο Γιωρίκας Πηλίδης, ενώ ξεκαθάρισε και την κατάσταση γύρω από την αποχώρησή του, σημειώνοντας ότι οφείλεται σε λόγους υγείας κι όχι στο θέμα που έχει προκύψει με την Ομοσπονδία Πάλης.

«Δεν ισχύει ότι έφυγα από το Survivor για το θέμα της Ομοσπονδίας, όσο ήμουν μέσα δεν ήξερα τίποτα. Αποχώρησα λόγω της υγείας μου. Με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια το θέμα με το στομάχι μου και επανήλθε στο Survivor λόγω της αφαγίας. Έχω ξεκινήσει θεραπείες για το έλκος και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες», ανέφερε ο παλαιστής στην πρωινή του OPEN, ενώ για το reality επιβίωσης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Έχω λάβει πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και θα απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά. Ο Βαλάντης ξέφυγε από τα όριά του στο παιχνίδι. Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Κατσαούνη. Έξω από το παιχνίδι ίσως να είμαστε και φίλοι.

Η Μυριέλλα ήταν το μοναδικό άτομο στην ομάδα που είχα κόντρα. Της είπα στα ίσια ότι με ενοχλούσε η συμπεριφορά της. Αν και δεν ήρθαμε κοντά με τον Λάμπρο, είχαμε πολύ καλές τυπικές σχέσεις. Ο Σοϊλέδης είναι πολύ καλός αγωνιστικά».