Γιωρίκας Πιλίδης: Μπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς

Γιωρίκας Πιλίδης: Μπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς

«Έχω συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πιο μικρές διακρίσεις από μένα και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It στον ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τον λόγο που αποφάσισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δυστυχώς, όσο ψηλά κι αν πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης και συνέχισε:

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι όπως ακριβώς τα ανέφεραν κάποιοι. Για παράδειγμα, με τις διακρίσεις που έχω φέρει δεν είναι του στιλ μου και δεν μου αρμόζουν κάποια πράγματα. Θα έπρεπε να κινούμαι λίγο πιο διακριτικά και πιο άνετα. Να μπορέσω και να βοηθήσω πολύ πιο εύκολα την οικογένεια μου. Αυτό το λέω γιατί έχω πολλούς φίλους συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πολύ πιο μικρές διακρίσεις από μένα, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Όσο για το μέλλον του, είπε: «Είμαι προβληματισμένος και θέλω ακόμα χρόνο για να μπορέσω να σκεφτώ για τη συνέχεια μου στον αθλητισμό».