Survivor: Παίκτης του ριάλιτι έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Survivor: Παίκτης του ριάλιτι έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ο καταγγελόμενος συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και δεν του έχει ασκηθεί ακόμη δίωξη

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, καθώς σε βάρος ενός από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, έχει υποβληθεί μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από τις εισαγγελικές Αρχές.

Πρόκειται για παίκτη, η ορμή του οποίου, οι επιδόσεις του στους στίβους του ριάλιτι, αλλά και το έντονο ερωτικό του ταπεραμέντο, τον έχουν κάνει πολλές φορές να αποτελεί θέμα συζήτησης σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Ο παίκτης, ο οποίος δοκιμάζει τις αντοχές του στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με κατάθεση μιας 16χρονης κοπέλας, φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινή έξοδο με της φίλες της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbeast.

«Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα, αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» περιγράφει η 16χρονη στην κατάθεση της. Η 16χρονη την επόμενη μέρα, μαζί με τον πατέρα της, κατέθεσαν μήνυση κατά του παίκτη του Survivor για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Λίγες εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, για να αποδείξει πως είναι αθλητικός τύπος και αντέχει στα δύσκολα, ο παίκτης του Survivor βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα, καθώς έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η 16χρονη, συνελήφθη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ο παίκτης του Survivor πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια και πριν περίπου ενάμιση μήνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Αναταραχή στον ΣΚΑΪ

Ο παίκτης του Survivor φέρεται να μην είχε ενημερώσει τον ΣΚΑΪ για την υπόθεση που εκκρεμεί, ενώ παρέδωσε κανονικά με τα χαρτιά του στην παραγωγή το ποινικό του μητρώο, στο οποίο δεν υπήρχε κάποια καταγραφή (σ.σ. «λευκό»). Να σημειωθεί όμως, πως στο ποινικό μητρώο αναγράφονται οι ποινές, που ενδέχεται να έχουν επιβληθεί σε κάποιον και όχι οι τυχόν ποινικές διώξεις, λόγω του τεκμηρίου της αθωότητας. Η σύλληψη του παίκτη, φαίνεται αποκλειστικά και μόνο στα δελτία συλλήψεων – εγγραφές της Αστυνομίας.

Εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχει καταδικαστεί και το ποινικό του μητρώο εμφανίζεται «λευκό», ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να γνωρίζει την ποινική του εκκρεμότητα, πριν του δώσει το «πράσινο» φως για το Survivor. Το νομικό τμήμα του ΣΚΑΪ ωστόσο, για άλλη μια φορά έχει «σκύψει» πάνω από το συγκεκριμένο θέμα, καθώς το τελευταίο που θέλουν από τον σταθμό, είναι να περάσουν λάθος μηνύματα στην κοινωνία ή να δείξουν την παραμικρή ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του ΣΚΑΪ για την υπόθεση.

Να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν, το νομικό τμήμα του ΣΚΑΪ είχε βρεθεί πάλι σε αναταραχή, έπειτα από τη διαρροή ροζ βίντεο από το control room του Big Brother, αλλά και όταν παίκτης του προηγούμενου Big Brother, ο οποίος τελικά αποβλήθηκε, είχε βρεθεί στο στόχαστρο έπειτα από χυδαίο σχόλιο περί βιασμού.