Σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη ριάλιτι καταγγέλλει 16χρονη

Σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη ριάλιτι καταγγέλλει 16χρονη

Οι γονείς της ανήλικης κατέθεσαν μήνυση - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό στο ευρύ κοινό παίκτη ριάλιτι σε βάρος 16χρονης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, η 16χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι, που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η μήνυση βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από τις εισαγγελικές Αρχές.

Η 16χρονη ισχυρίστηκε, ότι επέστρεφε σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο καταγγελλόμενος την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν. Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στον Alpha πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», πρόσθεσε.