Γιώργος Λιάγκας για τον καβγά με Παύλο Χαϊκάλη: «Έχει ξεφύγει το πράγμα»

Γιώργος Λιάγκας για τον καβγά με Παύλο Χαϊκάλη: «Έχει ξεφύγει το πράγμα»

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ»

Δεν λέει να κοπάσει η έντονη διαφωνία που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε και πάλι σήμερα για την κόντρα του με τον ηθοποιό, σχολιάζοντας: «είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή».

«Έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα και αισθάνομαι τώρα ξαφνικά ότι βάλλομαι όχι μόνο από τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά και από άλλους ηθοποιούς που έβγαιναν και έλεγαν ότι γέλαγαν τα μουστάκια μου όταν ακυρώθηκε η παράσταση. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ίδιος συνέχισε αναφερόμενος στον ηθοποιό: «Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή.

Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».