Επιμένει ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Παύλου Χαϊκάλη: «Να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα»

Επιμένει ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Παύλου Χαϊκάλη: «Να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα»

Κρατάει ακόμη η παρεξήγηση

Συνέχεια στο θέμα σχετικά με τους θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο για την παράσταση «Νικοτιτανικός» έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς το «Πρωινό» ήταν η πρώτη εκπομπή που το ανέδειξε και παρουσίασε ότι την πρεμιέρα είδαν μόλις 7 με 10 άτομα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής και έγινε… «πόλεμος» ανάμεσά στον ίδιο και τον παρουσιαστή, ενώ στη συνέχεια, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου πήρε θέση για να επιβεβαιώσει το «Πρωινό».

Το πρωί της Πέμπτης, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, σε νέα επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι κάποιοι τον πίεσαν να βγει να πει ψέματα ότι δεν ήταν 7 οι θεατές και στη συνέχεια ο παρουσιαστής, ξεσπώντας, έδωσε το παρασκήνιο.

«Θέλω να δώσω ένα παρασκήνιο. Δεν ξέραμε για την αναβολή της παράστασης και είχαμε κανονίσει να βγει σήμερα ο κύριος Κωνσταντίνου να μιλήσουμε για το αν υπήρχαν εφτά θεατές ή περισσότεροι. Ο άνθρωπος, επειδή είναι και υποψήφιος βουλευτής, είπε την αλήθεια, ότι ήταν εφτά θεατές. Εγώ δεν είπα ότι κόπηκαν εφτά εισιτήρια, εμείς είπαμε ότι ήταν εφτά θεατές, ο ίδιος το είπε. Μπορεί να κόπηκαν 200 και να πήγαν μόνο εφτά επειδή φοβήθηκαν για τον κορονοϊό.

Κάποιοι τον πρόγκηξαν τον κύριο Κωνσταντίνου και του ζήτησαν να βγει να πει ψέματα, του είπαν σαν απειλή να ανακαλέσει. Να βγει συγκεκριμένα στον Λιάγκα και τη Σκορδά και να πει ότι ήταν πάνω από 100 άτομα και δεν τα μέτρησες καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Επειδή όμως είπαμε και για τον Χαϊκάλη που προσπαθούσε να κάνει το άσπρο μαύρο και για τον Κωνσταντίνου κλπ, επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...