Γιώργος Κωνσταντίνου για Λιγνάδη: Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί

Γιώργος Κωνσταντίνου για Λιγνάδη: Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί

«Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες»

Στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στο πάθος που είχε για τον τζόγο, μίλησε στην εκπομπή «Love It» ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω όμως πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου, που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες» είπε μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και συμπλήρωσε αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον καλλιτεχνικό χώρο: «Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες, όταν έμαθα λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι κατέρρευσα».

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί άνθρωποι με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο. Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή. Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί». Όσο για το πάθος που είχε με τον τζόγο, είπε πως: «Είχα πάθος με τον τζόγο. Είναι μια κακή συνήθεια, που δημιουργεί μια εξάρτηση. Είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό».

Ερωτηθείς σχετικά με τις ταινίες που ξεχωρίζει ο ίδιος από την πλούσια καριέρα του, ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε: «Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας "Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα" μου άρεσε. Το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός». Όσο για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε, είπε ότι «όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, ήταν σημαντικοί για εμένα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα».