Μαίρη Μηλιαρέση: Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά

Μαίρη Μηλιαρέση: Το διαφημιστικό με τις μάσκες το πλήρωσα ακριβά

Η παρουσιάστρια εξήγησε τι συνέβη τότε στην αρχή της καραντίνας

Μια διαφημιστική προώθηση προϊόντος στην αρχή της καραντίνας του κορονοϊού έφερε την Μαίρη Μηλιαρέση σε πολύ δεινή θέση. Ήταν διαφήμιση όπου πωλούνταν έξι μάσκες και ένα αντισηπτικό σε αρκετά υψηλή τιμή.

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Μαίρη Μηλιαρέση ,ε αφορμή την επικείμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Η Φάρμα» και ανέφερε για το θέμα με τις μάσκες: «Το πλήρωσα ακριβά. Ήταν η πανδημία στην αρχή, εμένα η δουλειά μου είναι να μου δώσεις ένα προϊόν και να το πουλάω και μου έδωσαν ένα προϊόν για να το πουλήσω. Ούτε μπορούσα να ελέγξω την τιμή του, ούτε να μπορέσω να κρίνω αν είναι καλό το προϊόν ή όχι ή αν πρέπει να πουληθεί ή όχι. Βγήκα να κάνω τη δουλειά μου όπως βγαίνω σε όλα τα άλλα προϊόντα, δεν ήταν κάτι διαφορετικό. Με έκραξαν γιατί προφανώς το βρήκαν ακριβό».

«Το θέμα είναι ότι εγώ βγήκα και ζήτησα δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό. Στην αρχή ήταν πολύ ακριβές οι τιμές. Μετά άρχισαν να πέφτουν οι τιμές. Έγινε ο ντόρος, το κόψαμε και ευτυχώς, ζήτησα συγγνώμη και περασμένα ξεχασμένα», κατέληξε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...