Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα

Ο νικητής του Survivor απάντησε στη μητέρα της πρώην κοπέλας του

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε ο Σάκης Κατσούλης με την είσοδό του στο Survivor, καθώς εξαρχής έγινε γνωστό ότι είχε πολύχρονη σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο νικητής του ριάλιτι μίλησε για όσα έγιναν με τον ίδιο και την κοπέλα στην πρώτη του συνέντευξη στο Love it, μετά τον χθεσινό τελικό, όπου επικράτησε του Ηλία Μπόγδανου.

«Νομίζω η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον έρωτα. Είχε happy end… Δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Αρχικά τσακωνόμασταν συνέχεια με την Μαριαλένα. Δεν γίνεται να είναι σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Ήταν από την πρώτη ημέρα, η μόνη γυναίκα που άντεξε μέχρι το τέλος. Οι ορμόνες χτύπαγαν καμπανάκια. Είναι λογικό να ξεσπάει. Είναι λογικό να κάνω ένα βήμα πίσω, την ήξερα καλά. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε… και έκλαιγε συνέχεια» είπε.

Ο Σάκης Κατσούλης διευκρίνισε αν υπήρχε άλλη σχέση και τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη βία.

«Νόμιζα ότι χώρισαν πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στην καραντίνα. Υπήρχε πολύ ένταση, μεγάλη πίεση. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Γενικά υπήρχε μια τριβή. Ήξερα τι θέλει, ήξερε τι θέλω. Δεν ήταν άλλη γυναίκα η πέτρα του σκανδάλου. Με την Χριστίνα υπήρχε ένα φλερτ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Νομίζω η Μαριαλένα έχει απαντήσει για το αν υπήρχε βία. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Ούτε καν. Κάθε χωρισμός όταν ρωτήσεις τον άνδρα ή την γυναίκα, το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Σε κάθε σχέση. Ως διαφορετικές προσωπικότητες το αντιλαμβάνεσαι αλλιώς» εξομολογήθηκε.

Δικαιολόγησε τη μητέρα της Μαριαλένας

H μητέρα της Μαριαλένας είχε αναφερθεί συχνά σε συνεντεύξεις της στον Σάκη Κατσούλη. Μάλιστα μόλις χθες είχε πει ότι δεν τον πιστεύει και ότι θεωρεί ότι δεν αγάπησε ξαφνικά τη Μαριαλένα.

«Με την Μαριαλένα δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για τη σχέση μας. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα που θα είχε σχέση. Δεν θα προσπαθούσα να τη διεκδικήσω. Ακόμη και αν με πονούσε. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Για να υπάρχει μια υγιής σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι πρέπει και οι οικογένειες του ζευγαριού να είναι υγιείς» είπε.

Και κατέληξε: «Δεν είναι απόλυτα λογικό να πει κάτι η μαμά της; Ο μπαμπάς της; Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν την κατάσταση. Εμείς δεν ξέραμε τι βλέπατε. Ο καθένας βλέπει από διαφορετική οπτική. Υπήρξε και ένας χωρισμός που άφησε πικρίες… Εγώ τα δικαιολογώ όλα. Αυτός είμαι. Όλοι έχουμε την άποψή μας» απάντησε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...