Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Όσα έγιναν στον τελικό

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Όσα έγιναν στον τελικό

Ο Σάκης κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ - Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου

Τίτλοι τέλους έπεσαν λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα στο φετινό Survivor, ο τελικός του οποίου ολοκληρώθηκε στο Γαλάτσι.

Μετά από σχεδόν 7 μήνες, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία, με τον μεγάλο νικητή να ακούει στο όνομα Σάκης Κατσούλης, ο λογαριασμός του οποίου γίνεται κατά 100.000 ευρώ πιο «φουσκωμένος».

Μπορεί να μην μπήκε από την αρχή στο Survivor, ωστόσο, ο Σάκης κατάφερε να «σηκώσει» το έπαθλο και να τραβήξει την προσοχή του κοινού λόγω και της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, το ζευγάρι του τελικού

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να ξεσηκώσουν τον κόσμο που βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου όταν αυτοί βγήκαν στη σκηνή.

Τόσο οι δύο παίκτες, όσο και οι οικογένειές τους, αλλά και οι πρώην παίκτες τοποθετήθηκαν αρκετές φορές στον τελικό, ενώ δεν έλειψαν και αρκετές απουσίες όπως του Τζέιμς Καφετζή, της Νικολέτας Μαυρίδη, του Αλέξη Παππά, του Περικλή Κονδυλάτου και της Χριστίνας Κεφαλά, της Άννας Μαρίας Βέλλη, της Αγγελικής Λάμπρη και του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Τριαντάφυλλος «κάρφωσε» αυτούς που έκαναν σεξ στην παραλία

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελικού έγιναν και πικάντικες αποκαλύψεις. Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο, ρωτώντας το κοινό, «θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;».

Απάντηση ναι μεν δεν έδωσε, αλλά είπε χαμογελώντας: «Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ (Παππάς) με την Ελευθερία (Ελευθερίου), φιλάκια».

Τη χαριστική βολή έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Σάκης για Μαριαλένα: Δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου

Λίγο πριν την αυλαία, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η διαφορά των δύο παικτών που έφτασαν στον τελικό ήταν κάτω του 1%.

Και στη 01:15 περίπου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον Σάκη Κατσούλη ως τον μεγάλο νικητή του Survivor.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης και συμπλήρωσε: «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου».

Survivor: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον επόμενο κύκλο

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί ο τελικός, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το κανάλι δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Όλοι εσείς που μας βλέπετε, καλύτερες συμβουλές δεν θα μπορούσατε να έχετε από αυτές που έδωσαν οι δύο φιναλίστ. Για αυτό αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο επόμενο Survivor ο τρόπος είναι αυτός» είπε και έδειξε το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσουν οι ενδιαφερόμενοι.

«Αυτός είναι ο τρόπος συμμετοχής για το επόμενο Survivor. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αν το πιστεύετε, αν εμπνευστήκατε λιγάκι από αυτά που σας είπαν οι δύο φιναλίστ, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και όλοι αυτοί οι υπέροχοι παλιοί συμπαίκτες», κατέληξε.