Φάρμα: Με δάκρυα η αποχώρηση του Θανάση Πάτρα

Φάρμα: Με δάκρυα η αποχώρηση του Θανάση Πάτρα

Πρωταγωνιστικής ο «Μπίλι» που τον κέρδισε στη μονομαχία

Πολλές ανατροπές είχε το βραδινό επεισόδιο του Σαββάτου στη Φάρμα, καθώς υπήρχε η ανάδειξη του νέου αρχηγού, αλλά και η αποχώρηση ενός παίκτη, που συνοδεύτηκε με δάκρυα. Πρωταγωνιστής και στα δύο γεγονότα ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αρχικά μονομάχησε με τον Κώστα Γκρέκα για την αρχηγεία και εν συνεχεία νίκησε και έδιωξε τον Θανάση Πάτρα από το ριάλιτι του ANT1.

Ο «Μπίλι» στην αρχή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γκρέκα για το ποιος θα γίνει αρχηγός και αφού κέρδισε την πλειοψηφία από τους συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος. Πρώτα, όμως, είχε γίνει γνωστό πως η Μαρία με την αποχώρησή της έδωσε την ευκαιρία στον Γκρέκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για την αρχηγεία στη Φάρμα.

Η κόντρα των δύο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Μπίλι να χάνει με 2-1 στις μονομαχίες και εν συνεχεία ο Γκρέκας τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκείνος διάλεξε τον Θανάση Πάτρα για αντίπαλό του και τον κέρδισε. Έτσι συνεχίζει στο παιχνίδι.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό κατά την αποχώρηση του Πάτρα και μάλιστα η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποχαιρέτησε τον Θανάση με δάκρυα στα μάτια.

Βεβαίως και οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν με την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα, καθώς ήταν πολύ αγαπητός και όπως είπε και ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, ήταν πολύ επιδραστική η συμμετοχή του Πάτρα στο ριάλιτι.