Λέχου για Κιμούλη: Δεν είχε νόημα να συζητήσω με πρόσωπο που έχει επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς

Λέχου για Κιμούλη: Δεν είχε νόημα να συζητήσω με πρόσωπο που έχει επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς

«Θέλει μια άλλου είδους διαχείριση, με ειδικούς»

Στον Γιώργο Κιμούλη και τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε σε βάρος του αναφέρθηκε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ, ήταν άγνωστη περιοχή και ήθελα να δω αν έχει νόημα. Έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα φυσικά πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου, τους το είπα απλά λίγο πριν. Οι παλιοί είναι της άποψης "τι θέλεις τώρα να τα πεις", έτσι κάτω από το χαλί», σημείωσε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Τα πάντα έχουν ειπωθεί, αλλά εδώ μιλάμε για πρόσωπα που έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, αυτό σημαίνει ένα μοτίβο συμπεριφοράς, δεν έχει νόημα να το πεις, όταν υπάρχουν τέτοια μοτίβα δεν ωφελεί σε τίποτα να κάνεις μια κουβέντα, είναι σοβαρό το θέμα, θέλει μια άλλου είδους διαχείριση το όλο θέμα, με ειδικούς. Δεν είναι αυτού του επιπέδου, θέλει μια άλλη διαχείριση».