The 2Night Show: Ο Λαγούτης κάνει αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ»

The 2Night Show: Ο Λαγούτης κάνει αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ»

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πολλούς και καλούς καλεσμένους έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show». Στις 23:30 υποδέχεται στο πλατό της εκμπομπής την Υρώ Μανέ.

H αγαπημένη ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο, μιλάει για την πολυετή πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και θυμάται τους ρόλους της που αγαπήθηκαν από το κοινό. Εξομολογείται ότι έχει βιώσει απαξιωτικές συμπεριφορές, στα πρώτα της βήματα, και εξηγεί πώς τις αντιμετώπισε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, στον σύζυγό της που την στηρίζει σε ό,τι κάνει, αλλά και στη σχέση στοργής και αγάπης με τη μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα. Τέλος, μιλάει για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια» και με αφορμή τον ρόλο της περιγράφει τη σχέση της με τη δική της πεθερά.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ιντρίγκαρε θετικά μόλις διάβασε το σενάριο. Δραπέτης στον «Ήλιο», αστυνόμος στο «Έτερος Εγώ».

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ». Τέλος, μιλάει για την απεξάρτησή του από τον τζόγο και για το πώς έχει καταφέρει να τιθασεύσει το παιδί που κρύβει μέσα του.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και οι «VOX», το μοναδικό ποπ ακαπέλα συγκρότημα στην Ελλάδα, που θα προσπαθήσει να μας μυήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Τα μέλη του συγκροτήματος εξηγούν πώς παράγουν μουσική, χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων, παρά μόνο με τη φωνή τους, ενώ μαθαίνουν και στον Γρηγόρη να κάνει beatboxing! Τέλος, αποκαλύπτουν το όνειρό τους να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision και ερμηνεύουν ζωντανά στο στούντιο αγαπημένα τραγούδια.