Έλυσε τη σιωπή της η Μαλέσκου για Χεζόνια και Παναθηναϊκό

Έλυσε τη σιωπή της η Μαλέσκου για Χεζόνια και Παναθηναϊκό

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «The 2Night Show»

Πολύ ενδιαφέρον είχε η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ήταν καλεσμένη και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον Μάριο Χεζόνια, τον μπασκεμπολίστα του Παναθηναϊκού.

Τον τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα ότι έχει δημιουργηθεί σχέση μεταξύ της παρουσιάστριας και του παίκτη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ρωτήσει τι συμβαίνει. Οι απαντήσεις κατά τη διάρκεια του talk show του ΑΝΤ1 δίνουν ακόμη περισσότερη «τροφή» για σχόλια.

Η εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Ιουνίου και όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία του Χεζόνια σε κορνίζα που έδειξε στην Μαλέσκου ο Αρναούτογλου. «Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Εγώ παρακολουθώ γενικά τι συμβαίνει, ειδικά με τον Παναθηναϊκό που έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως λαμβάνει μηνύματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Όσον αφορά στο κομμάτι των φιλάθλων, θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει ο “Super Mario” στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το αν υπάρχει σχέση η Μαλέσκου το άφησε να πλανάται στον... αέρα: «Είναι πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίο παιδί».