Ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνεύρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου -«Θέλω να με σεβαστείς γ…το»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνεύρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου -«Θέλω να με σεβαστείς γ…το»

Εκρηκτικό το τηλεοπτικό συναπάντημα

Άναψε για τα καλά η συζήτηση μεταξύ Σταμάτη Γαρδέλη και Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show». Διαφώνησαν σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά στην Φάρμα δίχως να θέλει να μιλήσει για την τότε περίοδο.

Τότε, ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…το, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»

1
σχόλιο
  1. avatar Προφανώς

    ήθελε να πει ότι και οι ταινίες '80 είχαν περιεχόμενο.(Ο Γαρδέλης) Με διαφορετικά λόγια, το ίδιο πράγμα αι οι δύο (Αρναούτογλου - Γαρδέλης)

Παρακαλούμε περιμένετε ...