Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ στον αέρα της εκπομπής: Δεν ξέρω τι να σας πω

Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ στον αέρα της εκπομπής: Δεν ξέρω τι να σας πω

«Για μένα ήταν αδελφός»

Χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ, ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας. Στην καρέκλα που καθόταν υπήρχε μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα.

Η παρουσιάστρια, συγκλονισμένη, αρκετά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, είπε:

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «Έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70,000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

Ο Γιώργος Καραϊβάζ μάς θέλει όρθιους. Ο Γιώργος μάς θέλει δυνατούς. Ο Γιώργος μάς παίρνει από το χέρι», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...