Θετική στον κοροναϊό η Δεβετζή- Αναβάλλονται οι πρόβες του Just The 2 Of Us

Θετική στον κοροναϊό η Δεβετζή- Αναβάλλονται οι πρόβες του Just The 2 Of Us

Όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο

Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός Open κάνει γνωστό πως η Πηγή Δεβετζή που θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, ως εκ τούτου τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19.

Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.

Όλοι  οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Όπως πράξαμε από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.»