Το ΕΣΡ εξηγεί γιατί «σιωπά» για το Big Brother

Το ΕΣΡ εξηγεί γιατί «σιωπά» για το Big Brother

Παρέμβαση για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού - «Έχει ήδη σχηματιστεί φάκελος»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά το σχόλιο παίκτη του Big Brother, που προωθούσε την κουλτούρα του βιασμού.

Το ΕΣΡ με σημερινή ανακοίνωση αναφέρει πως ήδη έχει σχηματιστεί φάκελος για την υπόθεση, ενώ ορίσθηκε και εισηγητής.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση εξηγεί για ποιο λόγο "σιωπά", όπως έλεγαν πολλοί, ενώ αποκαλύπτει πως έχει λάβει μέχρι στιγμής πλήθος καταγγελιών για τη σκηνή με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη όπου λέει «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Δείτε την ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

«Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου.

Κάποιοι από τους καταγγέλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπά το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ' αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά!

Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί - μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών - μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία έχει ήδη εκφρασθεί.

Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

1
σχόλιο
  1. avatar Luci

    ENA PARASITO ,NTROPI GIA TIN ELADA,TOUS ELINES KE IDIKOTERA GIA TI MONTERNA KRITI KE TOUS SIHRONOUS KRITIKOUS.

Παρακαλούμε περιμένετε ...