Τίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ

Τίτλοι τέλους για τους «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ

Το αποκάλυψαν οι συντελεστές της εκπομπής μέσω Facebook

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον ΣΚΑΪ για τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», πριν καν βγουν στον τηλεοπτικό αέρα για την τρέχουσα σεζόν.

Το τέλος της συνεργασίας των εκπομπών παραγωγής του Αντωνή Κανάκη έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» στη σελίδα της στο Facebook.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.
Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.
Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.
Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΙ.
Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

1
σχόλιο
  1. avatar Νέο Δημοκράτης

    Σιγά μην σας αφήναμε να λέτε κακά σχόλια στον ΣΚΑΙ για τη Νεα Δημοκρατία. ΓΑΤΑΚΙΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...