To μήνυμα που έστειλε ο Αρναούτογλου στον Λιάγκα on air

To μήνυμα που έστειλε ο Αρναούτογλου στον Λιάγκα on air

Τι έγραψε ο παρουσιαστής στο μήνυμα του

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό  και στα όσα ειπώθηκαν από τους δυο τους στη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

«Εγώ θεωρώ ότι στην αρχή το πήγαν καλά γιατί κάνανε πλάκα. Μου έστειλε μήνυμα τώρα ο Γρηγόρης και μου λέει “Γιώργο, πες στον Δημήτρη ότι πραγματικά κάναμε πλάκα”. Επειδή με τον Γρηγόρη εγώ έχω καλή σχέση, δέχομαι αυτό που μου στέλνει τώρα… Είναι ευθύς άνθρωπος…

Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο το εννοώ: Πρώτα στο Λιανό, μου έστειλε μήνυμα προχθές και απάντησα στον αέρα και του είπα είσαι πια παρουσιαστής και όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά κρινόμαστε από όλους. Άλλοι θα πουν ο Λιάγκας είναι καλός ή κακός. Κι εμείς είπαμε αν μας αρέσει να βλέπουμε τον Λιανό στο Voice ή δεν μας αρέσει. Είπαμε τη γνώμη μας, θα το υποστεί και ο Λιανός.

Να πούμε στον Λιανό, όμως, ότι δεν ζήτησα ποτέ να κάνω το Voice κι επειδή κάτι ψέλλισαν κάποια στιγμή από τον ΣΚΑΙ, τους είπαν μην το σκέφτεστε καν, για να το κλείσω. Μια χαρά είναι ο Λιανός, ας το κάνει, ξέρω ότι τις αποφάσεις τις παίρνει η Acun Medya με συμβουλευτικό ρόλο του ΣΚΑΙ. Άρα, αν θα είναι ή δεν θα είναι ο Λιανός είναι κάτι που αφορά τον Acun.

Απ’ ότι ξέρω, ο Acun δεν ξέρει καν ποιος είμαι εγώ, οπότε δεν νομίζω να μετράει αυτά που είπαμε εμείς εδώ. Επειδή είναι έξυπνος άνθρωπος ο Γρηγόρης και το ξέρει καλά, δεν πρέπει εμείς οι παρουσιαστές σε καμία περίπτωση να πέφτουμε στη λούμπα  που τα κανάλια θέλουν να μας βάζουνε να τσακωνόμαστε, τρίβουν τα χέρια τα κανάλια κι εμείς χαλάμε τη σχέση μας.

Ο Λιανός θα υποστεί την κριτική όπως όλοι μας. Τον Λιανό τον αναβαθμίζει να τον κρίνουν αν κάνει ή δεν κάνει για παρουσιαστής, αν είχε λίγο μυαλό θα το αντιλαμβανότανε. Τον κάνει άλφα κατηγορία να του λένε κάνεις ή δεν κάνεις για παρουσιαστής», είπε μεταξύ άλλων.