Αρναούτογλου – Λιανός εναντίον Λιάγκα: Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice

Αρναούτογλου – Λιανός εναντίον Λιάγκα: Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice

Τα απίστευτα «καρφιά» στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής

Απίστευτη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και τον Γιώργο Λιάγκα. Στη μέση μπήκαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο παρουσιαστής για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του «The Voice».

Λιανός και Αρναούτογλου απάντησαν μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, ενώ τα λεγόμενα τους δεν έμειναν ασχολίαστα και από το Πρωινό.

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τον λόγο πήρε και η Φαίη Σκορδά που είπε: «Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση… Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό… Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...