Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη μετά το τέλος του Survivor

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη μετά το τέλος του Survivor

Οι σκέψεις των υπευθύνων του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποτελεί για τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ, «δυνατό» όνομα ωστόσο η ρήξη που υπήρχε ανάμεσα στον σταθμό και τον Ατζούν Ιλιτζαλί είχε επηρεάσει και τον παρουσιαστή.

Ο λόγος που είχε συμβεί αυτό, είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συμβόλαιο με τον Τούρκο παραγωγό και όχι με τον σταθμό. Ένα ενδεχόμενο «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ατζούν και τον ΣΚΑΪ, θα επηρέαζε και τον Σάκη Τανιμανίδη αφού θα βρισκόταν αυτόματα «εκτός» σταθμού.

Το ενδεχόμενο αυτό αποφεύχθηκε αφού οι δυο πλευρές βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή στη συμφωνία τους.

Μετά τη θετική έκβαση και την συνέχισή της συνεργασίας του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ, οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται πώς θα αξιοποιήσουν το «βαρύ» πυροβολικό της παρουσίασης το οποίο ακούει στο όνομα Σάκης Τανιμανίδης.

Μετά και το επίσημο τέλος του Survivor, (το πρόγραμμα μπήκε στο συρτάρι για άγνωστο χρονικό διάστημα), οι ιθύνοντες σκέφτονται να τοποθετήσουν τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι της παρουσίασης του καινούργιου project που πρόκειται να βγάλουν στον «αέρα» τη νέα σεζόν, του «Boom!», πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο θεωρείται επιτυχημένο στις χώρες προβολής του.