Αυτή είναι η αμοιβή του Ντίνου Καρύδη για τη συμμετοχή του στο «Λόγω Τιμής»

Αυτή είναι η αμοιβή του Ντίνου Καρύδη για τη συμμετοχή του στο «Λόγω Τιμής»

Η ανάρτηση του ηθοποιού για τον ρόλο του στη σειρά

Το «Λόγω Τιμής», η σειρά που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά και προβαλλόταν στο Mega Channel πρόκειται να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι συντελεστές της σειράς έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και σχεδόν καθημερινά «ανεβάζουν» στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media κορυφώνοντας της αγωνία των τηλεθεατών.

Ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος θα συμμετέχει στη σειρά, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο instagram στην οποία αναφέρθηκε σε αυτή του τη συμμετοχή αλλά και στην αμοιβή που θα λάβει.

«Για όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ τους απαντώ ΤΙΠΟΤΑ, περαστικός είμαι... Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ' ότι υποψιάζομαι αμισθί... θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις ;;;; Πόσο μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιούχος με το κόψε - κόψε κάθε μήνα.... ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.. Θέλω να έρθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μία υψηλού επιπέδου σειρά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ντίνος Καρύδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ τους απαντώ ΤΙΠΟΤΑ, περαστικός είμαι ...Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ'ότι υποψιάζομαι αμισθί... θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις ;;;; Πόσω μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιουχος με το κόψε - κόψε κάθε μήνα....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ .. Θέλω να ερθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μιά υψηλού επιπέδου σειρά .....α όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ τους απαντώ ΤΙΠΟΤΑ, περαστικός είμαι ...Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ'ότι υποψιάζομαι αμισθί... θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις ;;;; Πόσω μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιουχος με το κόψε - κόψε κάθε μήνα....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ .. Θέλω να ερθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μιά υψηλού επιπέδου σειρά .....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις