Η Έλλη Στάη παραδίδει τη σκυτάλη του δελτίου ειδήσεων του Open στη Νίκη Λυμπεράκη

Η Έλλη Στάη παραδίδει τη σκυτάλη του δελτίου ειδήσεων του Open στη Νίκη Λυμπεράκη

Μυστήριο αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η εκπομπή «Open Mind»

Μέχρι τέλος Αυγούστου, οι υπεύθυνοι του Open αναμένεται να έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Όπως όλα δείχνουν, η Νίκη Λυμπεράκη, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ θα βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την Έλλη Στάη η οποία θα της παραδώσει τη σκυτάλη της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων.

Η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία για μεγάλο διάστημα είχε μπει στον «πάγο» στον ΣΚΑΪ φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Open και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές ενώ αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τέλος Αυγούστου.

Η αλλαγή πρόκειται να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Έλλης Στάη η οποία είχε αναλάβει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατά την προεκλογική περίοδο, μια δύσκολη και απαιτητική περίοδος για τους σταθμούς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιο θα είναι το μέλλον της βραδινής εκπομπής της Έλλης Στάη, «Open Mind», και αν θα συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό του σταθμού και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη της σεζόν οπότε και θα πέσουν οι επίσημες υπογραφές και θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη διοίκηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...