Η Νίκη Λυμπεράκη κάνει… ρουά ματ στην Έλλη Στάη

Η Νίκη Λυμπεράκη κάνει… ρουά ματ στην Έλλη Στάη

Πώς οι δυο κυρίες της δημοσιογραφίες ενδέχεται να βρεθούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη

Το τελευταίο διάστημα, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ έχουν βάλει στον... πάγο τη Νίκη Λυμπεράκη. Ο σταθμός του Φαλήρου, κατά τη μακρά προεκλογική περίοδο, αναπροσάρμοσε το καθημερινό του πρόγραμμα, όπως όλα τα κανάλια, με μόνο στόχο να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, ειδικά την βραδιά των εκλογών.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, επιστρατεύτηκαν σε πολιτικές εκπομπές οι οποίες μετέδιδαν τον παλμό των εκλογών.

Ανάμεσα τους όμως δεν υπήρχε το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη. Το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον σταθμό του Φαλήρου λήγει τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις ώστε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και όπως φαίνεται κατευθύνεται προς την Παιανία.

Open και Νίκη Λυμπεράκη ψάχνουν να βρουν κοινές γραμμές ώστε να προχωρήσουν τη συνεργασία τους ενώ η θέση που ενδέχεται να αξιοποιηθεί η δημοσιογράφος είναι αυτή της παρουσιάστριας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Μια θέση η οποία ανήκει αυτή τη στιγμή στην Έλλη Στάη. Τι θα συμβεί όμως με την «σιδηρά κυρία» της δημοσιογραφίας;

Μπορεί η Νίκη Λυμπεράκη να κάνει... ρουά ματ στην Έλλη Στάη αυτό όμως γίνεται με την σύμφωνη γνώμη της δεύτερης.

Η Έλλη Στάη βρέθηκε στο Open με σκοπό να ενισχύσει τον σταθμό στο ειδησεογραφικό κομμάτι. Εξάλλου η δημοσιογράφος αποτελεί «δυνατό χαρτί» για όποιον την συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του.

Το Open, είχε βάλει στόχο να κερδίσει σημαντική μερίδα των τηλεθεατών κατά την περίοδο των εκλογών, και ποια καταλληλότερη για να βρεθεί στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας από την Έλλη Στάη;

Στις 7 Ιουλίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές και μετά το τέλος τους, οι σταθμοί θα επανέλθουν στην κανονική τους ροή και οι ιθύνοντες θα ρίξουν στο τραπέζι των συζητήσεων τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.

Η Έλλη Στάη, θα παραμείνει στο Open καθώς η συνεργασία της με τον σταθμό είναι άψογη και οι δυο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες.

Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον «αέρα» του καναλιού με την late night εκπομπή της «Open Mind».

Το πιθανότερο σενάριο όμως είναι πως κεντρική παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα αναλάβει η Νίκη Λυμπεράκη και έτσι οι δυο κυρίες της δημοσιογραφίας θα βρεθούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.