Το σχέδιο του Open για να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό

Το σχέδιο του Open για να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό

Η περίοδος που θα μοιράσει ξανά την... τράπουλα της τηλεθέασης

Το Open Beyond Tv βγήκε στον «αέρα» την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2018 και αντικατέστησε το Epsilon Tv.

Το κανάλι έχει ήδη κερδίσει μεγάλη μερίδα του ανταγωνισμού και ειδικά το νεανικού κοινού 18-54. το οποίο είναι αυτό που ενδιαφέρει τους διαφημιστές.

Το Open, αν και μεταδίδει πολλές εκπομπές, μια είναι αυτή που θεωρείται αυτή τη στιγμή «ναυαρχίδα» του σταθμού, και δεν είναι άλλη από την εκπομπή Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα», η οποία από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε κέρδισε κοινό και ανταγωνισμό.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, μετά την αλλαγή σε Open Beyond Tv, αποφάσισαν να «στήσουν» ένα σωστό κανάλι με πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή το κανάλι του Κορωπίου είναι ο μοναδικός σταθμός που εκπέμπει σε high definition μετάδοση.

Τα στούντιο και τα κοντρόλ είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας και αυτό ήταν απόφαση των υπευθύνων του καναλιού καθώς η επιθυμία τους ήταν το προϊόν που βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες, να είναι άριστο με απώτερο στόχο να «χτυπηθεί» ο ανταγωνισμός και στην ποιότητα μετάδοσης.

Εκτός όμως από την υψηλής ευκρίνειας εικόνα, το Open προετοιμάζεται και για την περίοδο θα μοιράσει ξανά την... τράπουλα της τηλεθέασης.

Αυτή η περίοδος δεν είναι άλλη από την προεκλογική. Το διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι περίοδος... προπόνησης για τους ιθύνοντες του σταθμού καθώς θέλουν να μπουν δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης, όταν προκηρυχθούν εκλογές. Προσθαφαιρέσεις σε εργατικό δυναμικό και τεχνολογικό υλικό γίνονται συνέχεια ώστε να είναι όλα έτοιμα την περίοδο των εκπομπών.

Το Open όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μιχαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, θέλει να είναι σταθμός αναφοράς στις εκλογές.

Γι’ αυτό το λόγο, ήδη στήνονται σκηνικά και στούντιο τα οποία θα φιλοξενήσουν δελτία ειδήσεων και πολιτικά talk show τα οποία φιλοδοξούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο θα εκείνη την περίοδο θα ψάχνει την πιο λεπτομερή ενημέρωση.