«Μυστήριο» με το μέλλον της Νίκης Λυμπεράκη στο ΣΚΑΪ

«Μυστήριο» με το μέλλον της Νίκης Λυμπεράκη στο ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με τη δημοσιογράφο και γιατί μπήκε στον «πάγο» από τον σταθμό

Στον «πάγο» φαίνεται πως έχουν βάλει οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ τη Νίκη Λυμπεράκη αφού οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τυπικές.

Ο σταθμός, έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του λόγω της προεκλογικής περιόδου, και όπως όλα τα κανάλια, προσπαθεί να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, ειδικά τη βραδιά των εκλογών.

Μέσω δελτίο τύπου που απέστειλε ο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως διαθέτει την «πιο δυνατή ομάδα» με την οποία μπαίνει δυνατά στη «μάχη» της ενημέρωσης την περίοδο των εκλογών με συνεχείς πολιτικές εκπομπές, συζητήσεις και αναλύσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα όμως που αναφέρει η ανακοίνωσή του σταθμού, δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη.

Επίσης, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αντί για την εκπομπή «Ρουά Ματ» που παρουσίαζε η δημοσιογράφος, μεταδίδεται η «Αντίστροφη Μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη, η οποία όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ανανέωσε με τον σταθμό του Φαλήρου για ακόμα δυο χρόνια.

Η ρήξη ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τη Νίκη Λυμπεράκη, ήρθε όταν στα αυτιά των υπευθύνων του σταθμού έφτασε η πληροφορία πως η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση την οποία συζητούσε, από αντίπαλο κανάλι για την παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μπει στον «πάγο». Ωστόσο η Νίκη Λυμπεράκη είναι «δεμένη» με τον ΣΚΑΪ μέχρι και τις 30 Ιουνίου, οπότε και λήγει το συμβόλαιο της.

Το μέλλον της στον σταθμό είναι αβέβαιο ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της με το κανάλι και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.