Ένα απρόοπτο και μια σπόντα στον «αέρα» του Μουτσινά από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ένα απρόοπτο και μια σπόντα στον «αέρα» του Μουτσινά από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ο τραγουδιστής εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Για την Παρέα» και έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή

Μια ακόμα έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στον «αέρα» της εκπομπής του «Για την Παρέα» στο Open.

Ο παρουσιαστής ενώ συζητούσε με το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την εκπομπή, αντίκρισε μπροστά του τον Θοδωρή Μαραντίνη ο οποίος εισέβαλε στο πλατό και ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, ο frontman τον Onirama φορούσε και μία μπλούζα που έγραφε επάνω «Προκαλώ», τη λέξη που έχει ταυτιστεί πλέον με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε και live στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ;ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι δυο τους, συζήτησαν για τα καλοκαιρινά τους σχέδια, ενώ όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Θοδωρή Μαραντίνη αν θα πάει διακοπές εκείνος απάντησε: «Ναι, αλλά φέτος δε θα σας το δείξω», πετώντας τη... σπόντα του για την κριτική που έχει δεχθεί πως εκθέτει την προσωπική του ζωή στα social media.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Κατά την αποχώρησή του Θοδωρή Μαραντίνη από το πλατό, και ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια είχε ξεχάσει το μικρόφωνο του ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακουστούν τα λόγια του. «Εντάξει το κάναμε κι αυτό...» ακούστηκε να λέει ο τραγουδιστής και ο Νίκος Μουτσινάς χαμογέλασε αμήχανα.